Påske Kite på Storwartz 2023

Hei alle sammen!
Jeg er stolt av å kunne dele med dere at Tundra Tours nylig arrangerte igjen et vellykket snøkite kurs i påsken på Storwartz leirskole, Røros. Det var en fantastisk opplevelse å se deltakerne få prøve seg på kiteing i det flotte vinterlandskapet.
Hos Tundra Tours har jeg alltid hatt en lidenskap for å dele kunnskaper og ferdigheter med andre, og dette kurset var intet unntak. Min erfaring og ekspertise innen snøkiting gjorde at jeg kunne tilby deltakerne en grundig opplæring i grunnleggende kite-teknikker og sikkerhetsprosedyrer.
Jeg er glad for å kunne rapportere at alle deltakerne var svært fornøyde med kurset, og at de fikk en dypere forståelse av kiting og hvordan det fungerer på snødekte sletter. I tillegg fikk de muligheten til å oppleve den vakre naturen i Røros-området og nyte den unike kombinasjonen av spenning og ro som snøkiting gir.
Ønsker å takke alle som deltok i kurset, og jeg er glad for at jeg kunne gi dem en så fantastisk opplevelse.
Hos Tundra Tours jobber jeg alltid hardt for å tilby våre deltakere den beste opplevelsen, og jeg er stolt av å kunne si at dette snøkite kurset var intet unntak. Vi ser frem til å fortsette å tilby spennende og minneverdige opplevelser i naturen for våre deltakere.
Hvis du også ønsker å oppleve spenningen ved snøkiting, ikke nøl med å kontakte Tundra Tours. Vi vil gjerne hjelpe deg med å oppleve en opplevelse for livet!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published